kefalonitis.mag :: 31ο τεύχος :: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

kefalonitis.mag :: 31ο τεύχος :: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis magazine,
δεν πρόλαβαν καλά καλά να τελειώσουν οι εορτασμοί για το νέο χρόνο και οι εκδηλώσεις για την κοπή της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης πίτας, και ακόμα μια εορταστική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών.

Πρόκειται για την περίοδο του κεφιού και του ξεφαντώματος, την εποχή της αποκριάς, εκεί που όλοι μας φοράμε ένα διαφορετικό προσωπείο, σατυρίζοντας πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις, πολλές φορές δε, ακόμα και τον ίδιο μας τον εαυτό! Μια περίοδος που για πολλούς προσφέρει τη λύτρωση από τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και που αποκαλύπτει κρυφά ένστικτα και πάθη...

Σε αυτή την περίοδο, λοιπόν, είναι αφιερωμένο και το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, με αρκετά αποκριάτικα θέματα, αλλά και εύθημα, που ίσως σε μια διαφορετική περίοδο να μην ήταν αρμοστά!

Σε αυτό το τεύχος, φιλοξενούμε επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντυξη του συμπατριώτη μας επιστήμονα κου Βαρθολομάτου για την έρευνά του πάνω στις μεθόδους τεχνιτής γονιμοποίησης, αλλά και την δική μας Ευγενία Βασιλάτου, που συνεχίζει να σημειώνει σημαντικές επιτυχείες και να κατακτά σπουδαίες θέσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα άρσης βαρών. Η Βασιλική Λεβεντάκου μιλάει για τη δική της έρευνα και ζητάει τη συμμετοχή μας!

Με πολλά ευελπιστούμε ενδιαφέροντα θέματα, επίκαιρα, άρθρα και μόνιμες στήλες φιλοδοξούμε να σας κρατήσουμε συντροφιά μέχρι το Πάσχα, όπου ακόμα ένα τεύχος του kefalonitis magazine, θα βρίσκεται στα χέρια σας!

Ολοκληρώνοντας, σας περιμένουμε όλους στο μεγάλο πάρτυ του kefalonitis magazine @ LeSapinNoir την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 26 Φεβρουαρίου! Οι εκπλήξεις δεν περιγράφονται!!! C U There!!!

Ανδρέας Δεμπόνος


 
 


 


ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


8. Τα εν νήσω
14. Προβληματισμοί
94. Επαγγελματίες
96. Συνταγές
98. Βιβλιοπαρουσίαση
100. Σατυρικά
102. Μουσική
110. Υγεία & ομορφιά
112. Διαιτολογία
118. Κεφαλονίτικο λεξικό
130. Η νεολαία μιλά

ΕΠΙΚΑΙΡΑ
18. Πάρτυ Kefalonitis.mag @ IONIAN GALAXY
22. Γέφυρα...
24. 2ος Βαλιάννειος αγώνας δρόμου
24. BAZZAR για φιλανθρωπικό σκοπό
26. GOOGLE Travel Forum


 


ΑΡΘΡΑ
114. Βότανα & Μπαχαρικά
116. Κινηματογράφος και Καρναβάλι

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
30. Γεώργιος Βαρθολομάτος
50. Ευγενία Βασιλάτου
56. Βασιλικής Λεβεντάκου

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
36. Οι απόκριες του χτες!!!
44. Οι Ληξουριώτικες παρέες
64. Ο Αδάμ και ο αδελφός του
72. Ντάμα λα μπουφέ!
78. Εμείς οι θαλασσοπόροι
80. Κεφαλονίτες με το εκστρατευτικό σώμα στην Κορέα
82. Η ποδοσφαιρική «βίβλος» του νησιού
86. Οι καραγωγείς του Ληξουρίου
106. Όρτσα τα πανιά (μέρος Β')

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ 119

 


Συνεργάτες:

Άγγελος Σκλαβουνάκης, Αναστασία Λυκούδη, Άννα Ζουράρη, Αποστόλης Χαλικιόπουλος, Άρης Γεράκης, Αρχοντούλα Μανώλη, Βασιλική Λεβεντάκου, Γεράσιμος Μαζαράτος, Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός, Διονύσης Αρβανιτάκης, Διονύσης Τζουγανάτος, Ελένη Σολωμού, Κατερίνα Φωκά, Κρήτη Θωμάτου, Κώστας Σιμωτάς, Μάκης Στελάτος, Μαρία Κουρκουμέλη, Παναγής Μοσχονάς, Παναγιώτης Τζανετάτος, Παναγής Παπαδάτος, Σπύρος Καραβιώτης, Σπύρος Χουρμούζης, Χαράλαμπος Παπαδάτος

Ανδρέας Δεμπόνος

Διαβάστε το

Μοιραστείτε το!

  • Tweet
  • Delicious
  • Digg