kefalonitis.mag :: 2ο τεύχος :: ΙΟΥΝΙΟΣ 07

kefalonitis.mag :: 2ο τεύχος :: ΙΟΥΝΙΟΣ 07

Περιεχόμενα:
6. Τα εν νήσω...
8. Ανθρώπινη πόλη
10. Η «Κεφαλονίτισσα» πεθερά
12. Κεφαλονίτικες εικόνες
14. Κιμ Μαντζουράτου: Αν θέλω κάτι θα το διεκδικήσω...
20. Τα οικόσημα της Κεφαλονιάς
26. 50 χρόνια Ν.Ο.Α.
34. Μεσόγειος, Ιόνιο, Κεφαλονιά
36. Αδελφοί Καραβιώτη: Συνεχίζοντας τη μουσική μας παράδοση
44. Τ’ Άι Γιαννιού του Λαμπαδάρη
48. Νίκος Καμπανός: Κατακτώντας το χώρο της εστίασης
54. Προσχολική αγωγή
56. Βιβλιοπαρουσίαση
57. Σατιρικά
58. Ανακαίνιση & αποκατάσταση παραδοσιακών κτιρίων
60. Παρτιτούρα: Απόψε την κιθάρα μου
62. Η Μαριάντα Πιερίδη στην Κεφαλονιά
64. The news of the island in english
66. Η νεολαία μιλά...


Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis magazine,


Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για τον τρόπο που αγκαλιάσατε το πρώτο τεύχος, εξαντλώντας τα 5000 αντίτυπα σε μικρό χρονικό διάστημα και ζητώντας το σε όλα τα σημεία διανομής, αλλά και μέσω του διαδικτύου. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πραγματικά τις πρώτες μέρες κατακλυστήκαμε από τηλεφωνήματα ενθάρρυνσης. Πολλοί μάλιστα επαγγελματίες προσφέρθηκαν από μόνοι τους να γίνουν φορείς αυτής της νέας ιδέας και αποτελούν πλέον σημεία διανομής του kefalonitis magazine σε ολόκληρη την Κεφαλονιά. Περισσότερα από 100 τεύχη απεστάλησαν ταχυδρομικώς σε όσους μας το ζήτησαν, ενώ η αίσθηση που αποκομίσαμε ήταν ότι πραγματικά το έντυπο έφτασε παντού και διαβάστηκε από τους συμπατριώτες μας.

Στο διάστημα που μεσολάβησε αναζητήσαμε και τη δική σας γνώμη, τι θα θέλατε ακόμα να συμπεριληφθεί, τι να αλλάξει και προσπαθήσαμε να δώσουμε στο τεύχος που κρατάτε κάτι περισσότερο. Μετά από δική σας απαίτηση προχωρήσαμε στην αύξηση της θεματολογίας, ενώ τα αντίτυπα πλέον της έκδοσης φτάνουν τα 6000. Ταυτόχρονα, προσθέσαμε μερικές σελίδες στα αγγλικά, με στόχο να ενημερώνονται και οι 4000 περίπου αγγλόφωνοι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και να διαβάζονται από επισκέπτες που αναμένονται την καλοκαιρινή περίοδο.

Μετά από δική σας προτροπή και με στόχο το άνοιγμα σε κάθε έναν από εσάς που αισθάνεται την ανάγκη να συμμετάσχει σε αυτό που έχετε στα χέρια σας, αλλά και στην ενεργό κοινότητα του διαδικτύου, εγκαινιάζουμε το «γίνε κι εσύ συνεργάτης», πληροφορίες για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στη σχετική σελίδα.

Σε αυτό το τεύχος έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη των αδερφών Καραβιώτη, ίσως των πλέον αξιόλογων εκπροσώπων της Κεφαλονίτικης παράδοσης στη νέα γενιά. Επίσης, η δικιά μας Κιμ Μαντζουράτου, που μας έκανε περήφανους πριν 4 χρόνια με την κατάκτηση του τίτλου της Miss Young στον Ελληνικό διαγωνισμό, αλλά και με άλλες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, αποκαλύπτεται για όλους εσάς πρώτη φορά σε ένα περιοδικό του τόπου καταγωγής της.

Μαζί με αρκετά ακόμα ευελπιστούμε ενδιαφέροντα θέματα γεμάτα Κεφαλονιά, θα σας κρατήσουμε συντροφιά ολόκληρο τον Ιούνιο, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τις αρχές Ιουλίου, με μια μεγάλη έκπληξη.

Ανδρέας Δεμπόνος

Διαβάστε το

Μοιραστείτε το!

  • Tweet
  • Delicious
  • Digg